Jori Kota-Aho

Jori on toiminut liikunta-alalla 17-vuotiaasta lähtien. Hän on käynyt monia erilaisia koulutuksia sekä ohjannut monipuolisesti erilaisia ihmisiä, lapsista senioreihin ja kuntoilijoista urheilijoihin.

Monien koulutusten ja laajan käytännön kokemuksen lisäksi Jori kerää itse jatkuvasti lisää tietoa kehittääkseen itseään paremmaksi valmentajaksi. Jorin vahvuuksina ovat Street workout, kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu sekä liikkuvuuden kehittäminen.

Nuoruutensa Jori vietti nyrkkeilyn parissa. Silloin voimakas motivaatio yhdistettynä suuriin harjoittelumääriin ja tiedon puutteeseen johti vuoden kestäneeseen ylikuntoon ja liikuntakieltoon. Ylikunnon jälkeen Jori nousi henkisesti vahvempana ja viisaampana takaisin, voittaen varusmiesten nyrkkeilyn Suomen mestaruuden.

Myöhemmin työaikojen muuttuessa Jorin lajiksi vaihtui Street Workout, jonka tarjoamat loputtomat haasteet ovat vieneet mukanaan. Jori voitti vuonna 2016 80-kiloisten Suomen mestaruuden.

Valmennuksessaan Jori korostaa mahdollisimman toimivan ja terveen kehon luomista monipuolisen ja kokonaisvaltaisen harjoittelun avulla. Laatu korvaa aina määrän, joten hyvillä tekniikoilla ja liikkuvuusharjoittelulla optimoidaan kehittyminen ja harjoittelun turvallisuus. Yksilölliset rajoitteet ja tavat oppia otetaan huomioon, jotta jokainen saa itselleen sopivinta ohjausta.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram