Jukka Rajala

Jukka Rajala on Movement Centerin toimitusjohtaja ja koko toiminnan “isähahmo”.

Rajala on tullut monille suomalaisille tutuksi liikunta-alan moniosaajana ja kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjänä, jonka tiimoilta hän kirjoitti ensimmäisen suomalaisen kirjan(Movement-kehonpainoharjoittelu) vuonna 2015. Jukka valistaa monipuolisen liikkeen puolesta ja onkin erittäin suosittu aiheesta luennoitsija ja kouluttaja.

Monipuolisen taustan, intohimoisen tutkimisen ja intensiivisen itsensä kehittämisen kautta moni mahdottomaltakin tuntunut haaste on muuttunut hallittavaksi taidoksi ja tätä tietoutta hyödynnetään myös oppilaiden valmentamisessa.

Yksi näistä taidoista on käsilläseisonta joka on suuressa roolissa myös Movement Centerin valmennuksessa. Jukan toinen kirja käsitteleekin  käsilläseisonnan ja siihen liittyvien taitojen  oppimista.

Jukan vahvuus opettajana on rakentaa oikeanlaisia tapoja, jotka tukevat oppimista ja kyky pilkkoa asiat ymmärrettävään, sekä riittävän helposti omaksuttavaan muotoon. Pienistä palasista rakennettuna oppiminen on mielekästä ja samalla keho vahvistuu tasaisesti.

Movement Centerin tuntikokonaisuussa punainen lanka on ollut  ennenkaikkea kehon tasapainotilan tavoittelussa. Oli kyseessä yksittäisen taidon opettelu, huippu-urheilija tai omaksi ilokseen harrastava kuntoilija, terveys, kivuton keho ja sitä kautta saavutettu tasapainoinen mieli tulee olla aina ensisijaisia tavoitteita. 

Jukka on kouluttanut useita eri alan asiantuntijoita fysioterapeuteista tanssijoihin ja sirkusammattilaisiin. Kattavaan koulutustarjontaan ja kursseihin voi tutustua osoitteessa www.movement.fi

”Monipuolinen liikkuminen on jokaisen velvollisuus, kivojen asioiden harrastaminen etuoikeus. Ei tehdä hommasta liian vakavaa!” –  Jukka Rajala

  • Vimeo
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram