Online -jäsenyys

Harjoittele missä haluat - milloin haluat

Olemme luoneet Movement Centerin Online -jäsenyyden sinulle joka haluat treenata itsenäisesti, mutta saada silti laadukasta valmennusta harjoittelusi tueksi. Jäsenyyteen kuuluvat striimatut tunnit tuovat liikkeen osaksi arkeasi. Tunteja nimittäin löytyy niin arkiaamuista ja lounasajoista kuin myös illoista sekä viikonlopusta.

  •  

Striimattujen tuntien lisäksi saat käyttöösi laadukkaan KOTITREENI verkkovalmennuksen, mihin on luotu valmiiksi ohjelmoituja harjoituksia, mitä voit toteuttaa itsenäisesti. Verkkovalmennuksesta löytyy myös tallennettuina osa striimatuista tunneista jolloin voit tehdä harjoituksia myös follow along periaatteella.

Voit halutessasi ostaa yksittäisen jakson tai vaihtoehtoisesti muuttaa jäsenyytesi toistaiseksi voimassa olevaksi ilman irtisanomisaikaa. Olethan yhteydessä info@movemententer.fi jos haluat pidemmän jäsenyyden.

Liity jäseneksi hintaan 29€/4vko

STRIIMI tunnit

Striimatuilla tunneilla valmentajamme vetävät sinulle laadukkaita harjoituksia aivan kuin olisit mukana salilla harjoittelemassa. Tuntien sisällöistä löytyy laajalla valikoimalla lähes kaikki salillamme vedettävistä teemoista. Saat siis varmasti monipuolisen kattauksen niin kevyttä liikettä kuin myös raskaampaa kehon liikuttamista riippuen omasta fiiliksestä

Voima ja liikkuvuusharjoittelun lisäksi me pidämme huolen siitä, että uudet taidot ovat läsnä harjoittelussa. Varsinkin Movement tunneilla ja Käsilläseisonnassa pääset haastamaan omia aivonystyröitä - kuitenkin juuri sinulle sopivalla tasolla.

Monipuolisesta valikoimasta huolimatta olemme pitäneet sisällöt tarpeeksi yksinkertaisina, jotta sinulla olisi mahdollisuus päästä mukaan myös ilman aiempaa kokemusta. Tuntien sisällöissä olemme pyrkineet minimoimaan välineiden käytön, mutta osassa treeneistä tarvitsee renkaita/ leuanvetotankoa. Tämä kuitenkin koskee lähinnä kehonpainoharjoittelun voimatunteja ja näissäkin tilanteissa löytyy yleensä vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Etkö vielä vakuuttunut?

Testaa alapuolelta yksi meidän monista tallennetuista striimeistä.

KOTITREENI verkkovalmennus

Olitpa sitten juuri ottanut ensimmäisen askeleen Movement harjoittelun maailmaan tai kokenut konkari, valmennuksesta saat eväät täysin itsenäiseen harjoitteluun. Olemme nimittäin luoneet sinulle opetusvideoita, joiden avulla pystyt harjoittelemaan liikkeiden oikeaoppiset ja turvalliset suoritustekniikat. Toisaalta voit myös hyödyntää opetusvideoita ja ohjelmia inspiraation löytämiseen omaan harjoitteluun.

Olemme luoneet ohjelmoinnin viikkotuntiemme pohjalta hyödyntäen salillamme käytettäviä harjoittelumetodeja. Valmiiden harjoitusten lisäksi tuletkin löytämään myös useita eri viikko-ohjelmia, mistä voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Oli sitten tavoitteena käsilläseisonta, liikkuvuuden kehittäminen tai vaikka ensimmäisen leuavedon saavuttaminen, me autamme sinua matkalla.

Jos kuitenkin kaipaat enemmän "aktiivista" valmentajaa vierellesi, löytyy meiltä myös follow along tyylisiä tunteja, missä voit suorittaa harjoituksia valmentajan kanssa yhdessä.

Miksipä et siis liittyisi mukaan meidän mahtavaan harjoittelijoiden joukkoon?

Screenshot 2020-04-01 20.57.30.png