STARTTIKURSSIT

Kurssilla opetamme kaikkein tärkeimmän perustiedon, mitä tarvitset menestykselliseen harjoitteluun läpi elämäsi. Ihmiset harvoin tietävät miten harjoitella menestyksellisimmin pitkällä tähtäimellä – esim. kovempaa ei aina ole parempaa, päinvastoin.

Perustaidot ovat hyödyllisiä kaikille liikkujille ikään ja kuntotasoon katsomatta. Pelkästään starttikurssin sisältämät kehonkäytön perustaidot ovat riittävä syy tulla Movement Centerin starttikurssille, vaikka et jatkossa harjoittelisikaan meillä.


Starttikurssi kestää kuusi viikkoa ja sen aikana myös herätellään ja vahvistetaan kehon lihaksia ja muita kudoksia suorittamaan ja ottamaan vastaan säännöllistä harjoittelua, sekä kestämään uudenlaista rasitusta. Kaikki pitkäaikainen kehittyminen perustuu hyviin tapoihin.  Huonot tavat, kuten liikkumisen aloittaminen liian kovilla tehoilla altistaa vammoille ja ylirasitukselle, sekä johtaa motivaation totaaliseen loppumiseen, jolloin kuntoilu loppuu ennen kuin se oikein pääsi käyntiinkään. Me emme halua sitä kenellekään, jonka vuoksi haluamme opettaa sinulle oikeita tapoja!

MUUT KURSSIT

 

Järjestämme Movement Centerillä säännöllisesti

myös muita kursseja, joissa pureudumme tarkemmin tiettyihin sisältöihin kuten akrobatia tai käsilläseisonta.

Nämä tiiviskurssit on luotu mahdollistamaan yksilöllisempää valmennusta ja kehityksen seurantaa. Saman ryhmän kanssa työskennellessä valmentajamme pystyvät antamaan sinulle entistä yksilöllisempiä työkaluja tavoitteidesi saavuttamiseen 

 

PRIVAATTIVALMENNUS

Viikkotuntien lisäksi tarjoamme mahdollisuuden yksilöidympään valmennukseen.
Kaikki valmentajamme ovat koulutettuja Personal Trainereita.
Lisää privaattivalmennuksesta voit lukea täältä.

 

YRITYKSILLE

Kaipaatko liikuntaa yritystiimillesi tai oletko Personal Trainer harjoittelutilaa vailla?

OTA YHTEYTTÄ

Movement Center Salit Oy

Y-tunnus: 2751206-5 

+358 40 7218586

info@movementcenter.fi

Koskelantie 9, Helsinki

Toimisto auki tarvittaessa

Olethan yhteydessä

Rekisteriseloste