Oletko etsimässä paikkaa, jossa voisit harjoitella uusia taitoja, löytää uudenlaisia haasteita ja viettää laatuaikaa samanhenkisten ihmisten seurassa? Olet löytänyt etsimäsi! Movement Centerin studiotila tarjoaa täydellisen ympäristön kehon monipuolisen liikuttamiseen. Kehonpainoharjoittelun lisäksi tiloistamme löytyy välineet levytanko-  ja kahvakuulaharjoitteluun, sekä tietenkin ammattivalmentajat, jotka ovat käytettävissäsi jokaisella tunnilla.

Emme tarjoa pelkkää ”kylmää salia”, jossa jokainen taapertaa yksikseen katse maata polttaen. Movement Center edustaa ennen kaikkea korkeatasoista valmennusta, jossa tilat  laadukkaine CompactFit -harjoitteluvälineineen ovat työkalu ammattivalmentajien apuna. Kokonaisuus on mietitty siten, että jokainen oppilaamme voisi nauttia harjoittelustaan joka kerta salilleen saapuessaan!


Jos mietit käytämmekö lainkaan painoja harjoittelussa, vastaus on kyllä käytämme - silloin kun se on tarpeen! Opetamme sinua liikuttamaan omaa kehoasi mahdollisimman hyvin. Opetamme sinua kyykkäämään oikein raskaillakin painoilla, nostamaan raskaita painoja maasta ja punnertamaan ne pään päälle. Opit oikeanlaiset liikemallit erilaisiin tilanteisiin, jossa joskus vaaditaan jämäkkyyttä ja joskus taas rentoutta. Tätä Movement on ja sinulle se saattaa tarkoittaa lisää voimaa ja liikkuvuutta, tai ehkä se tarkoittaa vähemmän kipuja kehossa ja parempaa kykyä suoriutua arjen askareista!  

Taitoharjoittelu, kuten esimerkiksi käsilläseisonta, vaatii määrätietoisen harjoittelun lisäksi jatkuvaa hienosäätöä, jonka vuoksi valmentajan läsnäolo harjoittelussa nopeuttaa oppimista. Meidän opeissa opit taidot turvallisesti ja tehokkaasti! 

Kuuden viikon sykleihin suunniteltu valmennusmallimme mahdollistaa nousujohteisen harjoittelun ammattivalmentajan valvovan silmän alla, jossa turvallisuus on huomioitu ja tehokkuus optimoitu. Jokainen oppilas tasosta riippumatta voi aloittaa oman henkilökohtaisen matkansa, ilman suorituspaineita.

 

Ja mikä parasta, mukavassa seurassa!