Senior Movement

Yhdessä kohti toimintakykyistä kehoa

Senior Movement kurssi on tavoitteelliseen voimaharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhallintaan painottuva kurssi, joka on suunniteltu ennenkaikkea toimintakyvyn kehittämiseen, sekä ylläpitämiseen. Kurssilla jokainen oppilas harjoittelee omalla tasollaan, itseään sopivissa määrin haastaen. Ammattivalmentaja on mukana jokaisella tunnilla. Kurssilla opetellaan perusliikemallien lisäksi myös koordinaatiota haastavia liikkeitä. Tuomme mukaan uusia liikemalleja jotka kehittävät tasapainoa ja kehonhallintaa. Lisäksi hyödynnämme tunneilla erilaisia pelejä, jotka haastavat taidollisia ominaisuuksia. Kurssilla huomioidaan yksilölliset erot ja tavoitteet. Jokainen harjoittelee itselleen sopivalla tasolla, itseään juuri sopivasti haastaen!

Senior Movement on Jalasjärven salillamme suureen suosioon noussut iäkkäämmille henkilöille suunniteltu kurssi. Nyt haluamme tuoda tämän elämänlaatua nostavan kurssin myös Käpylän salille. Otamme mukaan 15 nopeinta. Kurssin kesto on 6 viikkoa (6 harjoituskertaa) jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa myös seuraavalle kurssille mukaan. Harjoituksia on kerran viikossa, johon jokainen mahdollisuuksien mukaan pyrkii sitoutumaan. 

Uudet kurssit 2020

Julkaistaan myöhemmin

KAUSI 90€

Yhteensä 6 kertaa 15€/kerta

laura-toivola-neliö.jpg

Valmentaja - Laura Toivola

Laura on viittä vaille valmis fysioterapeutti, joka on ohjannut Movement Centerillä vuodesta 2016 alkaen movementia, mobilitya street workoutia ja äideille suunnattuja kursseja. Liikunnan ohjauksen ohessa Laura toimii ravitsemusasiantuntijana ja -valmentajana. Laura on teknisesti tarkka valmentaja, joka ohjaa tunnit ilolla ja sopivasti jokaista liikkujaa haastaen. Omassa liikkumisessaan Laura painottaa monipuolisuutta ja kehon kuuntelua; välillä maistuu porrasjuoksu, joskus taas käsilläseisonta.

Valmentaja - Tuomas Katila

Tuomas tuo Movement Centerin valmennustiimiin ripauksen lisää pohojanmaalaisuutta. Mukaan tiimin hän liittyi vuoden 2017 alusta.

Tuomas on parkourin kautta valmentamisen maailmaan löytänyt liikunnanohjaaja. Parkourin ohella kehonpainoharjoittelu on kulkenut luonnollisena osana. Movement filosofia tuli tutuksi muutama vuosi sitten Ido Portalin ja Jukka Rajalan kautta. Näiden ohella mies rakastaa myös painojen siirtelyä (painonnosto), seinillä roikkumista (boulderointi), hengen pidättämistä (vapaasukellus) sekä veden alla hengittämistä (laitesukellus).

Liikkunnanohjaaja AMK:sta valmistumisen lisäksi hän on valmistunut Personal Trainer Akatemian kautta ja takataskusta löytyy lisäksi Movement Systemin koulutukset Bodyweight Training Coach 1-3, Movement & Mobility Coach 1-2 sekä Kahvakuulaohjaajakoulutus (IKSA).

P2320443.jpg