Starttivalmennus

Ensimmäinen askel kohti uusia taitoja

Starttivalmennuksessa opetamme sinulle kaikkein tärkeimmän perustiedon, mitä tarvitset menestykselliseen harjoitteluun läpi elämäsi. Ihmiset harvoin tietävät miten harjoitella menestyksellisimmin pitkällä tähtäimellä – esim. kovempaa ei aina ole parempaa, päinvastoin.

Perustaidot ovat hyödyllisiä kaikille liikkujille ikään ja kuntotasoon katsomatta. Pelkästään starttikurssin sisältämät kehonkäytön perustaidot ovat riittävä syy tulla Movement Centerin starttivalmennukseen, vaikka et jatkossa harjoittelisikaan meillä.

  •  

Starttikurssi kestää kuusi viikkoa ja sen aikana myös herätellään ja vahvistetaan kehon lihaksia ja muita kudoksia suorittamaan ja ottamaan vastaan säännöllistä harjoittelua, sekä kestämään uudenlaista rasitusta.

  •  

Kaikki pitkäaikainen kehittyminen perustuu hyviin tapoihin.  Huonot tavat, kuten liikkumisen aloittaminen liian kovilla tehoilla altistaa vammoille ja ylirasitukselle, sekä johtaa motivaation totaaliseen loppumiseen, jolloin kuntoilu loppuu ennen kuin se oikein pääsi käyntiinkään. Me emme halua sitä kenellekään, jonka vuoksi haluamme opettaa sinulle oikeita tapoja!

Jukka-Rajala2839.jpg

Avoimet starttivalmennukset

Muistathan käyttää erääntyvät liikuntaetusi!

Ole yhteydessä info@movementcenter.fi

Pienryhmävalmennus

Starttivalmennus sisältää oikeuden osallistua 6 kerran pienryhmävalmennukseen, mitkä tapahtuvat 6 viikon ajan, kerran viikossa. Lähituntien lisäksi valmennus sisältää 6 viikon verkkovalmennuksen, mikä on luotu tukemaan startin aikaista harjoittelua. Valmennuksen sisällöt ovat käytössäsi jäsenyytesi ajan. Lisäksi tuote sisältää henkilökohtaisen käyttöoikeuden 8 viikon ajalle kaikille Movement Centerin tarjoamille viikkotunneille sekä vapaaharjoitteluun.​

Jäsenyys

Starttiin kuuluu 8 viikon ajalle (alkaen valmennuksen ensimmäisestä päivästä) täysjäsenyys. Jäsenyys pitää sisällään oikeuden käyttää kaikkia meidän kalenterista löytyviä tunteja. Pääset siis heti hyödyntämään ja syventämään osaamistasi meidän viikkotunneilla. Näiden lisäksi voit käyttää salia myös vapaaharjoitteluun välillä 6-23 aina kun kalenterissa ei ole varauksia. Jos sinulta ei siis löydy kotoa paikkaa liikkeiden opetteluun voit tulla harjoittelemaan salille itsenäisesti.

Muistathan käyttää erääntyvät liikuntaetusi!

Ole yhteydessä info@movementcenter.fi

Starttivalmennuksen verkkoalusta

Verkkovalmennus on luotu sinulle tueksi uusien taitojen oppimiseen. Yksi tunti viikossa on lyhyt aika sisäistää paljon asiaa. Siispä olemme kuvanneet kaikki valmennuksessa läpi käytävät liikkeet myös videoille, mistä sinä voit opetella niitä jo ennakkoon ja tarpeen mukaan kerrata jälkikäteen.

Lisäksi verkkovalmennus pitää sisällään "kotitehtäviä", joiden tarkoitus on valmistella kehoasi tulevaa lähivalmennusta varten. Tottakai tunneille voi osallistua ilmankin, mutta jokainen askel, minkä olet valmis ottamaan vie sinua nopeammin kohti tavoitteitasi. 

Valmennuksessa opeteltavien liikkeiden lisäksi sisällytimme alustaan kasan liikkuvuusharjoitteita, joita voit hyödyntää osana harjoittelurutiinisi luomista.

Muistathan käyttää erääntyvät liikuntaetusi!

Ole yhteydessä info@movementcenter.fi

Tämän kaiken saat käyttöösi liittymällä mukaan meidän starttivalmennukseen.

Ja mikä parasta - saat ympärillesi joukon samanhenkisiä liikkujia, jotka kaikki haluavat kehittyä lähtötasosta riippumatta.

Ainiin! Meillä muuten käy lähes kaikki liikuntasetelit!

Olethan yhteydessä alapuolelta löytyvällä lomakkeella.